• 1

  Do you need a new Computer or want to repair one ?

 • 2

  We are for home , small , medium and cooperate firms

 • 3

  Do you need a dynamic website ? Get it here !!!!

 • 4

  We can also help you with a fairly used !!!

 • We repair your computers with the minimum cost .

 • Description slide 6

 • You cannot get it cheaper anywhere !!!

Over Ons

Met veel ervaren in IT sector, CS-N computers in samen werken met SpeedIT(http://www.speedit.be) zijn geconcentreerd in businesses die Computers, Network services en Web design doen voor klanten hier en meer ..

Opgericht in 2000, CS-N Computers heeft een breed gamma van computer-gerelateerde producten tegen zeer concurrerende prijzen. Onze ervaren en vriendelijke medewerkers helpen u graag verder, ofwel met reparaties of het aanbieden van nieuwe oplossingen.

Wij repareren zowel laptops en desktop computers, setup het netwerk voor thuis, kleine en grote bedrijven. Wij bieden uitgebreide reparatie en thuis services voor bedrijven en thuisgebruikers, die rendabel zijn en passen zijn bij elk budget. Met een volledig ingerichte werkplaats kunnen onze medewerkers klanten helpen om tijd te minimaliseren en kosten besparen. Wij zullen altijd proberen om uw oude apparatuur te repareren - tenzij het de maximale bruikbare leeftijd heeft bereikt.

We zijn toegewijd aan het begrijpen van de behoeften van elke klant en altijd rekening houden met het belang van het vinden van oplossingen die ook milieuvriendelijk zijn. Wij kunnen leveren van een reeks van computer-apparatuur, hardware en software oplossingen die ideaal zijn voor de behoeften van elke klant en het budget voor thuis of op kantoor zijn. Ons assortiment bestaat uit hardware, software, netwerken en internet apparatuur.

 

Saturday the 23rd - Design: Godfrey Oghuma - CS-N.